Firma de consultanta si proiectare constructii

CINE SUNTEM?

Multiproiect este o firma de proiectare infiintata in anul 2005, ce activeaza in domeniul serviciilor de arhitectura, proiectare si constructii, pe piata de profil din Romania, in special in judetul Constanta.

Compania noastra ofera o gama larga de servicii in domeniul proiectarii constructiilor, cum ar fi: proiectare constructii civile, industriale si agricole; proiectare drumuri si poduri; proiectare retele tehnico-edilitare; intocmire DTAC, DTAD, documentatii de urbanism: PUG, PUZ, PUD; studii topografice si geodezice, expertize tehnice, arhitectura constructii.

Abordam o gama larga de proiecte de constructii in judetul Constanta, cu diverse grade de complexitate, vizand atat investitii private, cat si publice.

Am propulsat in topul firmelor de proiectare de constructii din Constanta, datorita atitudinii si gandirii pozitive, a profesionalismului si a implicarii noastre in realizarea unor proiecte importante. Scopul nostru este sa aducem valoare fiecarui proiect in parte si sa ne mentinem pozitia castigata prin profesionalismul, seriozitatea si flexibilitatea echipei noastre. Raspundem cu succes cerintelor unei piete dinamice, oferind servicii complete de proiectare constructii, ce includ: servicii de arhitectura, structura de rezistenta, instalatii, design interior, urbanism, obtinerea avizelor si asistenta tehnica de santier. Biroul nostru de proiectare va acompaniaza in toate etapele investitiei, de la prima idee pana la finalizarea constructiei, de aceea privim ca o provocare orice proiect nou.

SOLUTII COMPLETE DE PROIECTARE TEHNICA IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR

Pe parcursul activitatii noastre am oferit satisfactie in peste 240 de investitii, in judetul Constanta si in intreaga tara, prin servicii de proiectare generala,  consultanta, optimizare si asistenta tehnica. Proiectele noastre combina cu succes nevoile clientului cu soluții inovatoare, fara a urma liniile unui stil predefinit, important fiind sa oferim rezultate optime atat beneficiarilor, cat și viitorilor utilizatori ai cladirilor pe care le proiectam, utilizand un design integrat care imbina nevoile functionale cu estetica.

PROIECTARE CONSTRUCTII REZIDENTIALE 50%
PROIECTARE CONSTRUCTII COMERCIALE 20%
PROIECTARE CONSTRUCTII INDUSTRIALE 10%
PROIECTARE CONSTRUCTII AGRICOLE 5%
DOCUMENTATII DE URBANISM 10%
ALTE DOMENII DE PROIECTARE 5%

Proiectam constructii din anul 2005

Printr-o echipa dedicata, oferim clientilor mai mult de 13 ani de experienta in managementul proiectelor de constructii.

Proiectare constructii conceptie

SUPORT PENTRU PROIECTELE DE CONSTRUCTII

Ne implicam inca de la inceput in proiecte, pentru a contribui la fazele de conceptie si ne asiguram de finalizarea lui in cele mai bune conditii. Constientizam care sunt dificultatile clientilor nostri si incercam sa oferim un sprijin responsabil si eficient pentru ca tot procesul de realizare a constructiei sa fie unul pozitiv.

Proiectare constructii elaborare proiect tehnic

ELABORAREA PROIECTULUI TEHNIC

Fiecare proiect tehnic de constructii este efortul intregii echipe, a colaborarii stranse intre arhitecti, urbanisti, designeri, ingineri si profesionisti din domeniul constructiilor. Suntem capabili sa asiguram durabilitatea si valoarea proiectelor noastre, datorita aplicarii celor mai inalte standarde de calitate si etica profesionala. Proiectele noastre sunt remarcabile prin capacitatea lor de a sublinia mediul natural şi mediul construit, prin atentia la detalii precum si prin flexibilitatea lor in satisfacerea dorintelor clientului. Intocmim proiecte de constructii in judetul Constanta si in intreaga tara.

Proiectare constructii asistenta tehnica

ASISTENTA TEHNICA

Fiecare proiect de constructii are nevoie de o monitorizare constanta si de cel putin o persoana care sa supravegheze, pentru a asigura buna desfasurare a lucrarilor.

Echipa Multiproiect asigura unele dintre cele mai importante componente a activitatii de proiectare si verificare in domeniul constructiilor: asistenta tehnica si urmarire de santier.
Verificam fiecare pas din desfasurarea lucrarilor, pentru ca acesta sa fie conform cu proiectul tehnic, cu ajutorul inginerilor nostri specializati.

Prin monitorizarea lucrarii de pe santier, ne vom asigura de corelarea conceptului proiectantilor cu realitatea de pe teren.

“We shape our buildings; thereafter they shape us.”

Dupa cum spunea si Winston Churchill, comportamentul, felul nostru de a gandi si de a interactiona cu alte persoane, sunt puternic influentate de cladirile si amenajarile teritoriale in care traim.

Cladire_pereti cortina

Firma de proiectare constructii in judetul Constanta si in intreaga tara.