PROIECTARE CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE

Daca sunteti in cautarea unei solutii profesionale de proiectare constructii, ati ajuns in locul potrivit. Arhitectii si inginerii proiectanti din echipa noastra se afla intr-un proces de continua perfectionare, avand o experienta bogata in conceperea si implementarea procesului de design pentru constructii civile si industriale.

Oferim clientilor nostri solutii inteligente si complexe, pentru satisfacerea oricaror cerinte. Indiferent de dimensiunea proiectului abordat si de destinatia constructiei, realizam proiectul intr-un termen de timp relativ scurt.

Prin seriozitate, profesionalism si flexibilitate, suntem pregatiti sa castigam increderea tuturor dezvoltatorilor de constructii civile si industriale care intra in legatura cu noi.

Va stam la dispozitie cu servicii de proiectare constructii civile si industriale, de la proiectare case la proiectare hale industriale, spatii comerciale si interventii in cadrul constructiilor existente.

STRUCTURA DE REZISTENTA

Orice constructie se bazeaza pe o structura de rezistenta pentru a asigura stabilitatea acesteia. O structura ofera cladirii rezistenta asupra greutatii proprii, inclusiv a incarcaturilor sale exterioare si interioare. Cu alte cuvinte, o structura de rezistenta intermediaza legatura dintre fundatia unei constructii si incarcatura acesteia.

Structurile de rezistenta pot fi realizate din diverse materiale, precum: metal, beton armat, lemn sau zidarie portanta. La Multiproiect, oferim servicii de proiectare si implementare structuri de rezistenta pentru orice tip de constructii civile si industriale.

Echipa noastra va parcurge cu seriozitate si dedicare fiecare etapa din executia unei structuri de rezistenta, de la proiectarea acesteia si pana la realizarea completa a acesteia, in colaborare cu echipa de constructori.

Oferim servicii de proiectare si implementare structuri de rezistenta din beton armat, din lemn, metalice si din zidarie portanta. Aflati mai multe despre fiecare tip de structura in cele ce urmeaza!

INSTALATII AFERENTE CONSTRUCTIILOR

La Multiproiect, suntem specializati in proiectarea si executia instalatiilor aferente constructiilor, indiferent de natura acestora. Astfel, va stam la dispozitie cu servicii calitative si eficiente de instalatii sanitare, instalatii electrice, instalatii termice si instalatii curenti slabi.

Pentru fiecare proiect de instalatii pe care il efectuam, parcurgem toti pasii necesari incepand cu studierea constructiei existente si a documentatiei acesteia, efectuarea calculelor de fezabilitate si executia lucrarilor cu ajutorul inginerilor si tehnicienilor specializati.

Fiecare constructie are nevoie de instalatii pentru a avea acces la o serie de facilitati necesare traiului de zi cu zi. Insa, in functie de destinatia si utilizarea fiecarei constructii, instalatiile pot fi adaptate la consumul si cerintele beneficiarilor constructiei respective. Multiproiect dispune de toate cunostintele necesare cat si de experienta in domeniu pentru a efectua lucrari de proiectare si executie pentru orice tip de instalatii, indiferent de dimensiunea constructiei in cauza.

Oferim servicii pentru cele mai importante patru tipuri de instalatii in constructii.

LUCRARI URBANISTICE SI EDILITARE

Orice comunitate sau teritoriu administrativ are nevoie de un Plan Urbanistic General pentru amenajarea teritoriala. Acest proiect are ca principal scop stimularea evolutiei localitatii respective, fiind obligatoriu conform legii.
La Multiproiect, suntem constienti de toate activitatile operationale, integratoare si normative necesare pentru dezvoltarea urbana si de aceea ne-am specializat in realizarea planurilor obligatorii atat pentru teritorii administrative cat si pentru constructii in mediul rural sau urban.
Astfel, oferim servicii de realizare a planurilor urbanistice necesare pentru autoritatile si institutiile locale, atat la nivelul intregii localitati cat si la nivel zonal. In plus, suntem specializati si in proiectarea si executia lucrarilor de infrastructura teritoriale, precum lucrari edilitare si de modernizare. Va invitam sa cititi mai departe pentru a afla cum va putem ajuta si sa ne contactati pentru a discuta detalii concrete despre adaptarea serviciilor noastre la nevoile dumneavoastra.

SECURITATEA LA INCENDIU (P.S.I.)

Securitatea la incendiu reprezinta o serie de norme obligatorii pentru orice constructie civila sau industriala. Aceste norme trebuie prevazute dinainte ca respectiva constructie sa fie data in folosinta, pentru a preveni orice probleme legale sau de siguranta care pot aparea.

In cadrul societatii noastre, specialistii responsabili pentru asigurarea exigentei esentiale in securitatea la incendiu va stau la dispozitie cu servicii de calitate. Indiferent de dimensiunea constructiei dumneavoastra sau de cifra de afaceri a companiei in care activati, Multiproiect poate fi partenerul de incredere in obtinerea autorizatiei ISU si respectarea normelor de protectie impotriva incendiilor.

Va stam la dispozitie cu servicii de intocmire a dosarului P.S.I., precum si cu proiectarea si executia instalatiilor de stins incendiu. Aflati mai multe despre cum va putem ajuta!

ALTE SERVICII

Un furnizor de incredere din domeniul constructiilor trebuie sa va poata ghida in intregul proces, de la proiectare, la obtinerea autorizatiei si pana la predarea proiectului la cheie. La Multiproiect, suntem constienti ca timpul fiecarei persoane fizice sau juridice conteaza foarte mult si, de aceea, ne-am extins gama de servicii, oferind solutii complete in domeniul constructiilor civile si industriale.

In afara serviciilor de proiectare si constructii, obtinerea autorizatiei de constructie si realizarea planurilor de securitate la incendiu si a planurilor urbanistice, va stam la dispozitie si cu alte servicii, pentru a va materializa in totalitate visul.

Specialistii nostri sunt disponibili sa va ajute cu consultanta pe parcursul intregului proiect, precum si sa va tina la curent cu etapele de desfasurare ale acestuia. Chiar si la finalul executarii lucrarilor de constructie, imobilul rezultat are nevoie de o ultima atingere, la fel ca si spatiul din jurul acestuia.

Va invitam sa descoperiti mai multe despre alte servicii complementare oferite de Multiproiect!