Amenajari exterioare

La Multiproiect, oferim servicii personalizate punctuale si complete de amenajari exterioare. Punem intotdeauna accent pe calitate in munca noastra si ne asiguram ca proiectele pe care le propunem spre implementare corespund nevoilor beneficiarilor si sunt livrate la timp.
Avem experienta necesara pentru a presta servicii de amenajari gradini, amenajari curte, amenajari terase, amenajari spatii verzi si locuri de joaca, de inalta calitate. Colaboram cu firme de constructie renumite din judetul Constanta si nu numai, suntem pregatiti sa satisfacem orice cerinte prin intermediul proiectelor noastre. Ne asiguram ca implementarea lucrarilor va fi efectuata la timp, folosind materiale de calitate la cel mai bun raport calitate-pret.
Suntem constienti ca exteriorul oricarei constructii trebuie sa fie atractiv, intrucat acesta contribuie la crearea unei prime impresii despre constructia respectiva si beneficiarii sai. Cu cat acesta va fi mai ingrijit si amenajat cu bun gust, cu atat va contribui la starea de bine a beneficiarilor dar si a musafirilor acestora. Aspectul exterior al unui spatiu, la fel ca si cel interior, reflecta valorile oamenilor care il detin. De aceea, noi suntem aici sa va asiguram ca rezultatul final va corespunde acestor valori.

Ne-ar onora sa va fim de ajutor in aceasta importanta etapa a vietii dumneavoastra, indiferent pentru ce solutie de proiectare optati! In continuare, puteti citi pe scurt despre cum va putem ajuta conform expertizei noastre.

Amenajari exterioare complete pentru orice constructie

De la curti, terase, foisoare, piscine, gradini sau spatii verzi de orice dimensiune, noi vom asigura proiecte de amenajari exterioare de inalta calitate. Reprezentantii nostri vor asigura, la cerere, supravegherea si consultarea echipei de santier care va implementa proiectul.
Indiferent de dimensiunea spatiului care va fi amenajat, vom recomanda materialele de constructie potrivite oferite de furnizori de incredere si vom monitoriza intreaga desfasurare a lucrarilor. In felul acesta, ne vom asigura ca veti beneficia de rezultate impecabile, livrate la timp, conform asteptarilor dumneavoastra.

Amenajari exterioare personalizate pentru spatii de orice dimensiune

Indiferent de dimensiunea proiectului, vom tine cont de toate detaliile pentru a asigura rezultatul la care clientii nostri viseaza. Prin urmare, suntem flexibili in proiectarea si coordonarea chiar si a proiectelor complexe, pe terenuri cu suprafete mari.
Iata cateva din serviciile pe care le coordonam: proiectarea scarilor din beton, lemn si fier forjat, efectuarea lucrarilor de zidarie, montarea tiglei, amenajare spatii verzi, realizarea instalatiilor de irigatie, iluminat exterior, placarile cu piatra naturala, zugraveli exterioare, ignifugari, proiectarea balustradelor, montarea pervazelor si plantarea gazonului si a altor plante specifice spatiului amenajat.

Proiectare constructii elaborare proiect tehnic

S.C. MULTIPROIECT S.R.L.

Constanta, Romania

Telefon: 0723.734.658

Email: contact@multiproiect.com

Ai o intrebare sau vrei sa stabilim o intalnire?

Doresti sa obtii o estimare gratuita a proiectului?

Transmite-ne mesajul tau prin formularul de mai jos!