Constructii cu proiecte din portofoliul nostru

Multiproiect va poate oferi un pachet complet de servicii atunci cand vine vorba despre constructii, indiferent de destinatia finala a acestora. Doriti sa investiti in constructii de case? Va putem oferi consultanta in ceea ce priveste modelele de casa – dumneavoastra urmand a va alege unul dintre cele proiectate de specialistii nostri. Va punem la dispozitie echipa noastra de constructori si responsabili pentru fiecare etapa a procesului de constructie. Astfel, daca ne acordati increderea dumneavostra, va preluam proiectul de la stadiul de idee, il trecem prin etapele de proiectare si implementare si il finalizam atunci cand va vom preda receptia.

Multiproiect dispune de un portofoliu propriu de lucrari, daca ne referim la constructii case. Incepand cu casute din lemn, case ieftine si pana la case moderne, adaptate celor mai exigente cerinte de confort, multiproiect.com are un raspuns pentru dumneavoastra. Nu va ramane decat sa alegeti solutia potrivita nevoilor si bugetului dumneavoastra.

Procedura daca alegeti Multiproiect

Experienta ne-a invatat ca lucrurile simple, desi sunt mai greu de implementat, sunt cele mai apreciate de catre clientii nostri. Prin urmare, in cazul in care veti dori sa va ajutam cu un proiect de constructii case, nu trebuie decat sa ne contactati si sa stabilim o intalnire. In urma acesteia, vom afla lucruri utile pentru creionarea viitorului proiect, cum ar fi locatia, tipul de constructie, destinatia finala a constructiei ori bugetul pe care v-ati decis sa il alocati.
Intr-un interval de timp agreat de comun acord, vom realiza o propunere de proiect adaptata nevoilor identificate. Proiectul va contine mai multe modele de casa din care dumneavoastra il veti alege pe cel potrivit. In urma deciziei dumneavoastra si in baza unui contract specific incheiat de ambele parti, responsabilul de proiect impreuna cu constructorii nostri se vor asigura ca fiecare etapa va fi implementata corespunzator in perioada de timp stabilita initial.

La ce trebuie sa fiti atenti cand alegeti un astfel de proiect

Multiproiect detine proiecte de constructii atat pentru locuinte individuale, cat si rezidentiale ori industriale. Indiferent de tipul proiectului, societatea noastra va atrage atentia asupra catorva aspecte la care trebuie sa fiti atenti atunci cand faceti o astfel de investitie, dupa cum urmeaza:

– oferta de executie sa fie cat mai detaliata
– cereti un deviz de executie atasat la contract – in acest mod va asigurati ca nu va trebui sa suplimentati peste noapte bugetul
– cereti un grafic de executie, pe baza caruia vor fi stabilite clar si transele de plata.

Nu va ramane decat sa ne contactati, pentru a avea parte de o abordare profesionista a intentiei dumneavoastra de a investi intr-un astfel de proiect.

Proiectare constructii elaborare proiect tehnic

S.C. MULTIPROIECT S.R.L.

Constanta, Romania

Telefon: 0723.734.658

Email: contact@multiproiect.com

Ai o intrebare sau vrei sa stabilim o intalnire?

Doresti sa obtii o estimare gratuita a proiectului?

Transmite-ne mesajul tau prin formularul de mai jos!