DESIGN INTERIOR

De la crearea conceptului personalizat si unic, pentru constructie si pana la transformarea acestuia in realitate, specialistii MULTIPROIECT pot asigura servicii de calitate de design interior.
Stilul de design interior pe care il implementam este diferit pentru fiecare constructie in parte, fiind adaptat la stilurile de design dorite de beneficiar, dar si la personalitatea acestora si nevoile specifice. Astfel, beneficiarul are libertatea fie de a alege un design incadrat intr-un stil cunoscut (minimalism, industrial, shabby chic, vintage, clasic, modern etc.), fie personalizarea spatiului sau intr-un stil propriu, autentic.
Pe multiproiect.com va oferim servicii de amenajari interioare pentru fiecare incapere dintr-o locuinta sau cladire. Aici, lucrari pentru amenajari bai, amenajari bucatarie, amenajari interioare apartament si design interior casa, design interior birouri, sunt prestate de specialisti si arhitecti cu o experienta bogata in design de interior.
Primul pas pentru a incepe o colaborare de succes este sa ne contactati pentru a discuta toate detaliile proiectului. Fie ca aveti deja schite ale imobilului pe care doriti sa il amenajati, fie ca aveti doar o idee de amenajare, asteptam cu interes mesajul dumneavoastra, pentru a va intocmi o propunere personalizata de pret.

Design interior rezidential si profesional

La Multiproiect, oferim servicii de design interior si amenajari pentru constructii din domeniul rezidential, industrial si din domeniul HoReCa. Serviciile noastre sunt la cheie si includ: planificarea si organizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier, realizare mapa de proiect si coordonarea implementarii lucrarilor.
Oferim consultanta in alegerea materialelor potrivite pentru amenajare si putem asigura prezenta unui manager de proiect pe tot parcursul lucrarilor, care se va asigura de buna implementare a acestora. Astfel, economisiti timp si bani, iar rezultatul final va fi peste asteptari.

 

Solicitati o oferta personalizata de amenajari interioare

Serviciile de design interior furnizate de echipa Multiproiect sunt bazate atat pe sugestiile si propunerile clientilor, cat si pe analiza de fezabilitate si proiectul realizat de arhitectii nostri. In urma solicitarii ofertei noastre, vom solicita toate informatiile necesare intocmirii ofertei de pret, fie ca este vorba de servicii de design interior complete sau punctuale.
Pasul al doilea consta in semnarea contractului si efectuarea unor planse 3D a spatiului care se doreste a fi amenajat, pentru confirmarea compartimentarii acestuia. Vom tine legatura pentru a colabora indeaproape, astfel incat rezultatul final sa fie conform asteptarilor si dorintelor dumneavoastra.
Asteptam cu interes sa ne contactati pentru a discuta mai multe detalii!

Proiectare constructii elaborare proiect tehnic

S.C. MULTIPROIECT S.R.L.

Constanta, Romania

Telefon: 0723.734.658

Email: contact@multiproiect.com

Ai o intrebare sau vrei sa stabilim o intalnire?

Doresti sa obtii o estimare gratuita a proiectului?

Transmite-ne mesajul tau prin formularul de mai jos!