INSTALATII CURENTI SLABI

Instalatiile de curenti slabi sunt acele instalatii electrice ce transmit curent de intensitate mica. Pentru a va face o idee si mai clara, va reamintim ca instalatiile obisnuite – cum sunt cele de iluminat sau prizele – transmit curent cu intensitate mult mai mare.
Instalatiile electrice de curenti slabi au in vedere retelele de cabluri de telefonie ori fibra optica, instalatiile pentru prevenirea incendiilor, retelele de calculatoare ori sistemele de supraveghere, pentru a enumera doar cateva dintre ele. De obicei, acestui tip de instalatii nu i se acorda aceeasi atentie ca celorlalte, insa acest lucru poate avea efecte nedorite de-a lungul timpului.
Sa luam, spre exemplu, un sistem de securitate. Multiproiect va poate pune la dispozitie oricand un proiectant sisteme de securitate, pentru ca dumneavoastra sa va simtiti in siguranta in propria locuinta si pentru ca, pe viitor, sa evitati investitiile suplimentare. Spunem acest lucru pentru ca orice cladire are nevoie de planuri personalizate pentru orice tip de instalatie, in general, dar cu atat mai mult pentru cele de curenti slabi. Un proiectant sisteme securitate va va ajuta atat la realizarea si implementarea proiectului, dar si la intretinerea lui ulterioara.

Instalatii de curenti slabi uzuale

Proiectantul de sisteme de securitate al Multiproiect va poate ajuta in orice etapa v-ati afla. Un prim pas pentru orice beneficiar este acela de a afla exact ce fel de sisteme pot fi realizate cu ajutorul instalatiilor de curenti slabi in privinta securitatii. Incepem cu camerele de supraveghere video a locuintei. Exista o multitudine de solutii si de oferte pe piata. Important este sa stim exact ce va doriti si care ar fi bugetul alocat, pentru a va recomanda cea mai avantajoasa varianta pentru dumneavoastra. Sistemele de avertizare prin efractie sunt de asemenea foarte cerute. Ele pot fi analogice sau digitale, in functie de buget si de preferinte.

Cu ce va poate ajuta Multiproiect

Proiectarea personalizata a fiecarei lucrari este ceea ce facem in fiecare zi. Si in cazul instalatiilor de curenti slabi, asiguram toate etapele de lucru: proiectarea si configurarea sistemului, serviciile de montaj, instalare si punere in functiune, instruirea beneficiarului in ceea ce priveste utilizarea sistemului respectiv, asigurarea service-ului in perioada de garantie si, daca se doreste, mentenanta acestuia in baza unui alt contract. Nu va ramane decat sa ne contactati!

Proiectare constructii elaborare proiect tehnic

S.C. MULTIPROIECT S.R.L.

Constanta, Romania

Telefon: 0723.734.658

Email: contact@multiproiect.com

Ai o intrebare sau vrei sa stabilim o intalnire?

Doresti sa obtii o estimare gratuita a proiectului?

Transmite-ne mesajul tau prin formularul de mai jos!