Instalatii exterioare de stins incendiu

Multiproiect va poate ajuta cu proiectarea instalatiilor de stins incendii, conform legilor de specialitate in vigoare.

Cand ne referim la instalatii exterioare de stins incendiu, avem in vedere in primul rand hidrantii. Pentru a obtine o autorizatie ISU de securitate la incendiu este strict necesar ca aceste instalatii sa fie proiectate corespunzator. Specialistii multiproiect.com va stau la dispozitie pentru a beneficia de proiectarea unor astfel de instalatii, atat din punct de vedere practic, cat si din punctul de vedere al legii.

Care sunt principalele caracteristici ale hidrantilor exteriori

In primul rand, pentru a asigura stingerea cu succes a unui incendiu, hidrantii exteriori trebuie sa asigure un anume debit timp de trei ore. Stingerea incediului exterior la debitul amintit se va face cu hidranti supraterani montati pe o retea inelara exterioara ce se va realiza in jurul constructiei. Aceasta retea trebuie alcatuita din teava de polietilena de inalta densitate.

 

 

Informatii utile

Izolarea unui tronson avariat se va face prin intermediul robinetilor ingropati, amplasati conform normelor legislative in vigoare. Un alt aspect de luat in seama si fara de care este imposibil de obtinut o autorizatie de securitate la incediu ISU se refera la rezerva intangibila de apa pentru hidranti exteriori.

Doriti mai multe detalii despre serviciile noastre de instalatii exterioare de stins incendiu? Contactati-ne si vom raspunde in cel mai scurt timp!

Proiectare constructii elaborare proiect tehnic

S.C. MULTIPROIECT S.R.L.

Constanta, Romania

Telefon: 0723.734.658

Email: contact@multiproiect.com

Ai o intrebare sau vrei sa stabilim o intalnire?

Doresti sa obtii o estimare gratuita a proiectului?

Transmite-ne mesajul tau prin formularul de mai jos!