Interventii constructii existente

Nu de putine ori am intalnit clienti care ne-au solicitat o lucrare fara a sti daca se respecta sau nu normele legislative in vigoare. Acest tip de cazuri are legatura cel mai des cu interventiile la constructiile existente.

Evident ca, in timp, poate apare oricand dorinta de a modifica ceva la apartamentul, casa ori spatiul comercial pe care le detineti. Important e sa stiti daca este legal sau nu sa faceti acele modificari, dupa care sa va alegeti cu grija specialistii care sa efectueze modificarile.

Din experienta va putem spune ca proiectul garaj auto a fost printre cele cerute la noi in companie. Indiferent de locatia garajului, in fata blocului sau la curte, clientii nostri au avut de infruntat diverse piedici legislative. Echipa Multiproiect va raspunde de fiecare data ferm, cu solutii la indemana pentru orice situatie de acest gen.

Aceleasi dificultati le-au intampinat si cei care au dispus de modificari de interior ale apartamentelor. Inspectoratul de Stat in Constructii va efectua controale ce vizeaza aproape toate formele de proprietate, destinatie, categorie ori clasa de importanta.

Proiect inchidere balcon

Daca detineti un apartament la bloc sau in vila, iar acesta a ramas deschis din perioada constructiei, pentru a-l inchide este nevoie de mai multe avize si de un grup de specialisti care sa execute lucrarea conform normelor legislative in vigoare. Trebuie sa recunoastem ca a trecut vremea in care fiecare isi inchidea balconul dupa propria stiinta. In prezent, pentru a efectua un proiect inchidere balcon aveti nevoie de anumite aprobari. Mai mult decat atat, pentru a nu aparea probleme la un eventual control, calitatea lucrarii trebuie sa respecte anumite standarde pe care specialistii nostri le stapanesc la perfectie.

Ce gen de proiecte se preteaza pentru interventii la constructii existente

Nu doar proiectele ce presupun inchiderea balconului se incadreaza in aceasta categorie, ci practic tot ceea ce inseamna interventie in cadrul unei constructii existente. Proiecte de baie, proiecte anexe de casa, proiecte beci, proiecte mansarda sunt alte cateva exemple care sunt incluse in aceasta gama de produse. De asemenea, daca aveti in plan sa construiti un garaj in curte sau un garaj cu beci, veti avea nevoie de proiecte speciale in acest sens. Specialistii nostri va stau oricand la dispozitie cu sfaturi utile. Nu va ramane decat sa ne contactati!

Proiectare constructii elaborare proiect tehnic

S.C. MULTIPROIECT S.R.L.

Constanta, Romania

Telefon: 0723.734.658

Email: contact@multiproiect.com

Ai o intrebare sau vrei sa stabilim o intalnire?

Doresti sa obtii o estimare gratuita a proiectului?

Transmite-ne mesajul tau prin formularul de mai jos!