Intocmire dosar P.S.I.

Multiproiect si-a propus sa devina partenerul de incredere al tuturor clientilor, indiferent de cifra de afaceri. De aceea am decis sa ne extindem activitatea si sa oferim servicii conexe celor de constructii. Decizia a venit dupa ce mai multi clienti ne-au intrebat cum am putea sa-i ajutam sa obtina o autorizatie ISU.

Conform legislatiei interne in vigoare, toate companiile, institutiile sau organizatiile din Romania sunt obligate sa organizeze intern activitati specifice de “prevenire si stingere a incendiilor, respectiv protectie civila (situatii de urgenta)”. Acest lucru poate fi realizat prin angajarea a cel putin unei persoane care sa ocupe functia numita generalist – cadru tehnic P.S.I. – sau mai exista si solutia de externalizare a serviciului catre un tert. Conform acelorasi norme, aceasta externalizare nu poate fi realizata decat de o companie abilitata de catre Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Va ajutam in materie de P.S.I.

In primul rand, a obtine o autorizatie ISU nu mai e niciun secret pentru noi. Stim exact de ceea ce este nevoie pentru intocmirea dosarului cu toate documentele cerute de legea 28/2018 (PSI). In functie de numarul de angajati de care dispune societatea dumneavoastra, exista o serie de documente ce trebuie adunate in dosarul necesar pentru autorizatie ISU. Printre acestea se regasesc Regulamentul de Ordine Interioara, fisa postului, evidenta zonelor cu risc ridicat de incendiu, intocmirea planului de actiune pentru situatii de urgenta, ori planul general de interventie pe fiecare unitate.

 

 

Servicii complete in domeniul P.S.I.

-Intocmirea documentatiei tehnice in vederea obtinerii avizului/autorizatiei de securitate la incendiu;
-Expertiza tehnica de securitate la incendiu;
-Intocmirea planului de interventie in caz de incendiu;
-Proiectarea instalaţiilor de limitare şi stingere a incendiilor – hidranţi interiori şi exteriori, instalaţie de stingere cu sprinklere, drencere, proiectarea sistemelor si instalaţiilor de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu, proiectarea trapelor de evacuare a fumului si gazelor fierbinti; consultanta, documentatie, proiectare, punere in functiune echipamente si sisteme, mentenanta, evaluarea riscului de incendiu, furnizare echipamente, etc.

Proiectare constructii elaborare proiect tehnic

S.C. MULTIPROIECT S.R.L.

Constanta, Romania

Telefon: 0723.734.658

Email: contact@multiproiect.com

Ai o intrebare sau vrei sa stabilim o intalnire?

Doresti sa obtii o estimare gratuita a proiectului?

Transmite-ne mesajul tau prin formularul de mai jos!