PROIECTARE CLADIRI REZIDENTIALE

Experienta si pregatirea profesionala a personalului Multiproiect, dar si a partenerilor cu care avem o stransa colaborare, ne descriu ca fiind o companie dinamica cu capabilitati multiple de management de proiect, gata oricand sa satisfaca si cele mai ambitioase task-uri primite din partea clientilor. Specialistii nostri va stau la dispozitie la orice ora din zi sau din noapte pentru a va ajuta sa parcurgeti mai usor drumul de la vis la realitate in ceea ce priveste proiectarea constructiilor de case individuale.

De obicei, atunci cand suntem contactati pentru a realiza un proiect de casa, beneficiarului ii sunt puse la dispozitie mai multe solutii din care sa aleaga. Atunci cand ne referim la proiectare case tinem cont in cel mai mic detaliu de dorintele dumneavoastra legate de caminul mult visat.

Avem pregatite raspunsuri la intrebari precum: cat dureaza constructia unei case, cat costa proiectarea si constructia in sine, ce fel de materiale trebuie folosite, cum se compartimenteaza eficient o locuinta individuala, dar si ce fel de proiecte de casa se potrivesc cel mai bine bugetului dumneavoastra.

Ne-ar onora sa va fim de ajutor in aceasta importanta etapa a vietii dumneavoastra, indiferent pentru ce solutie de proiectare casa optati! In continuare, puteti citi pe scurt despre cum va putem ajuta conform expertizei noastre.

Proiectare constructii case cu destinatie rezidentiala

Oferim consultanta si asistenta pe toata durata executarii lucrarii inca din stadiul de proiectare si pana la finalizarea lucrarilor.

Gratie experientei acumulate in timp, validata de numarul mare de clienti pe care i-am deservit, va putem oferi proiecte de case moderne, cu etaj sau fara, cu garaj ori doar cu loc de parcare, cu doua camere sau mai multe, in functie de dorinte si necesitati.

Cand incepem o lucrare de proiectare case, confortul dumneavoastra primeaza! Atat in ceea ce priveste viitoarea locuinta (un standard pentru orice specialist in domeniu), dar mai ales pentru linistea pe care v-o poate conferi doar siguranta ca de proiectul dumneavoastra se ocupa cine trebuie.

Proiectare constructii case cu destinatie comerciala sau industriala

Daca aveti in vedere sa construiti o pensiune, un hotel sau un complex de case cu destinatie comerciala, ati ajuns unde trebuia.

Multiproiect se ocupa de tot ceea ce inseamna proiectare case si constructii cu destinatie comerciala. Incepem cu planul de arhitectura, cu structura de instalatii, trecem la managementul lucrarii si implementarea tuturor etapelor pentru ca, la final, constructia sa fie ridicata conform standardelor dumneavoastra.

Veti beneficia de toate solutiile de care dispunem atat pentru eficientizarea costurilor din timpul, dar mai ales dupa darea in folosinta a lucrarii. Nu ezitati sa ne contactati!

Proiectare constructii elaborare proiect tehnic

S.C. MULTIPROIECT S.R.L.

Constanta, Romania

Telefon: 0723.734.658

Email: contact@multiproiect.com

Ai o intrebare sau vrei sa stabilim o intalnire?

Doresti sa obtii o estimare gratuita a proiectului?

Transmite-ne mesajul tau prin formularul de mai jos!