PROIECTARE CONSTRUCTII SPATII COMERCIALE

Proiectarea constructiilor de spatii comerciale implica aceeasi atentie sporita din partea noastra. Avem grija de fiecare aspect pe care il presupune un astfel de proiect, asfel incat „the return of investment” (ROI – profitul obtinut de pe urma investitiei initiale) sa poata fi cuantificat la scurt timp dupa inceperea activitatii.

Proiectul unui spatiu comercial este conceput astfel incat investitiile ulterioare sa nu mai vizeze partea de structura. Luam in calcul orice element ce ar putea influenta pe termen mediu si lung indicii de business. In plus, costurile cu intretinerea unui astfel de spatiu vor fi mult mai mici daca proiectarea spatiului comercial a fost efectuata in conformitate cu normele de excelenta ale Multiproiect SRL.

Am intalnit diverse cereri din partea partenerilor nostri de-a lungul timpului. De la proiecte pentru spatii comerciale de dimensiuni mici, pana la constructii ce necesitau suprafete mai mari de teren. Indiferent de marimea proiectului de magazin, specialistii nostri au acordat intotdeauna aceeasi atentie fiecarui detaliu. De aceea avem clienti de peste zece ani, care ne cer sfatul si acum.

Proiect spatiu comercial

Pentru ca proiectul unui spatiu comercial sa fie sustenabil din punctul de vedere al intretinerii constructiei pe viitor, am ales sa lucram cu softuri de ultima generatie in ceea ce priveste proiectarea.

Nici calitatea materialelor nu este de neglijat.

De fiecare data oferim clientilor nostri mai multe solutii de unde sa aleaga.

Tinem de cont de dorinta finala a acestora si incercam sa gasim cele mai bune variante atat pentru buget, cat si pentru viitorul afacerii.

Contactati-ne pentru a va convinge ca ati facut alegerea corecta!

Cu ce difera proiectul unui spatiu comercial de proiectul unei locuinte?

Conceperea unui proiect cu scop comercial nu este deloc un lucru ce trebuie tratat altfel decat cu seriozitate, chiar daca la prima vedere poate parea o initiativa mai la indemana decat proiectarea unei locuinte individuale. Ca si in cazul constructiilor rezidentiale, proiectul unui spatiu comercial se remarca prin anumite particularitati. Specialistii nostri va vor asigura consultanta de care aveti nevoie din punctul de vedere al avizelor necesare, pentru a enumera doar una dintre particularitati.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe in legatura cu proiectul dumneavoastra de spatiu comercial.

Proiectare constructii elaborare proiect tehnic

S.C. MULTIPROIECT S.R.L.

Constanta, Romania

Telefon: 0723.734.658

Email: contact@multiproiect.com

Ai o intrebare sau vrei sa stabilim o intalnire?

Doresti sa obtii o estimare gratuita a proiectului?

Transmite-ne mesajul tau prin formularul de mai jos!