Securitate la incendiu

Aspectul securitatii la incendiu a capatat o amploare remarcabila in ultimii ani, din pacate doar dupa ce anumite evenimente din spatiul public au vizat subiectul. Daca intrebati orice firma specializata exclusiv pe aceste servicii, vi se va transmite clar ca totul este inglobat intr-un pachet de servicii din sfera P.S.I. – Situatii de Urgenta. Nimic mai adevarat, am adauga noi, cu mentiunea ca Multiproiect a decis sa acorde o atentie deosebita securitatii la incendiu, nu doar sa ofere acest serviciu la pachet cu altele din domeniu.

In general, subiectul Protectiei si Securitatii in Munca este unul extrem de amplu si de urmarit pentru oricine nu se afla in zona de competenta. Compania noastra a dorit insa sa acorde o atentie deosebita aspectelor precum obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu. Pentru ca toate lucrurile sa fie in ordine din acest punct de vedere, trebuie avut grija ca anumite aspecte legislative sa fie respectate cu strictete. De multe ori se poate intampla ca insasi legea sa ofere posibilitatea unor interpretari. De aceea, este recomandata sa consultati specialisti in domeniu.

Principalele elemente de care trebuie tinut cont pentru securitatea la incendiu

Pentru a ne asigura ca nu avem probleme in a obtine o autorizatie ISU pe probleme de securitate la incendiu, trebuie sa ne asiguram ca sunt indeplinite anumite etape:

# identificarea si evaluarea riscurilor pentru securitatea la incendiu
# intocmirea instructiunilor privind prevenirea si stingerea incendiilor
# dotarea punctelor de lucru cu indicatoare de semnalizare
# efectuarea exercitiilor de evacuare
# instruirea echipei de interventie alcatuita pentru fiecare punct de lucru.

Pericolele la care va expuneti daca neglijati securitatea la incendiu

Dincolo de faptul ca nu veti obtine o autorizatie ISU pe care o asteptati cu nerabdare, exista mai multe pericole, daca vor fi gasite neregularitati in ceea ce priveste securitatea la incendiu. In primul rand, amenzile stipulate in lege si de care nu scapa nimeni gasit vinovat de astfel de nereguli. Pe langa amenzile ce pot ajunge la sume foarte mari, in cazul de fata discutam despre posibile pierderi de vieti omenesti, lucru care atrage dupa sine o responsabilitate pe masura. Multiproiect este aici pentru a va oferi cele mai bune solutii in vederea eliminarii oricarui scenariu negativ. Nu ezitati sa ne contactati!

Proiectare constructii elaborare proiect tehnic

S.C. MULTIPROIECT S.R.L.

Constanta, Romania

Telefon: 0723.734.658

Email: contact@multiproiect.com

Ai o intrebare sau vrei sa stabilim o intalnire?

Doresti sa obtii o estimare gratuita a proiectului?

Transmite-ne mesajul tau prin formularul de mai jos!