STRUCTURI DE REZISTENTA DIN LEMN

Ceea ce in multe colturi ale lumii este deja o traditie, la noi abia in ultimii ani a provocat un interes crescut in randul beneficiarilor finali: casele pe structura de lemn. Este adevarat ca in alte locuri clima favorizeaza o astfel de alegere atunci cand discutam despre locuintele individuale. Numai ca in Romania acest tip de case din lemn a fost privit cu scepticism multa vreme, am indrazni sa spunem noi pe nedrept.

Cum spuneam, exista o cerere tot mai mare pentru constructiile de acest gen. La o simpla privire pe motoarele de cautare putem observa interesul crescut pentru sintagma casa structura lemn. Aceasta cerere aflata pe un trend ascendent este explicabila cumva din perspectiva noii generatii de beneficiari, care a putut observa pe viu beneficiile unei astfel de locuinte in calatoriile in strainatate ori care a dovedit un apetit tot mai accentuat pe elementele ce compun o calitate superioara a vietii personale sau de familie.

Ca in orice alta problematica de gen, a alege o casa structura lemn aduce cu sine un anumit numar de argumente pro si contra, dar care cu greu pot inclina balanta unul in dauna celuilalt. Totul tine de perspectiva, de ceea iti doresti. Si sa ai alaturi specialisti care sa iti explice avantajele si dezavantajele fiecarui alegeri pe care doresti sa o faci.

La ce sa fim atenti cand alegem structurile de rezistenta din lemn

Structura de rezistenta din lemn a unei locuinte ar trebui sa fie o imbinare fina, de efect, a unor lucrari de tamplarie si de dulgherie. Acestea trebuie sa respecte cu strictete fiecare detaliu din proiect, iar cei care pun in practica ideile proiectantului sa detina experienta necesara. Pentru ca discutam despre o casa pe structura de lemn, trebuie sa fim constienti de la inceput ca nu ne permitem greseli. De la calitatea cherestelei folosite si ajungand la deosebirea dintre lemnul verde si cel uscat, detalii de acest gen pot asigura ca un proiect sa fie reusit si cu o durata de viata semnificativa. Multiproiect a reusit sa adune cei mai buni specialisti, cumuland ani intregi de experienta, pe care va recomandam sa-i contactati cu incredere!

Tratamentul lemnului

Un alt aspect important si care a starnit diverse controverse in spatiul public este cel al tratamentului de care ar trebui sa beneficieze lemnul folosit la acest tip de constructii. Cu siguranta este un aspect important, insa ceea ce dorim sa subliniem este faptul ca orice firma specializata in astfel de servicii ar trebui sa va explice cu dovezi clare si garantii aferente motivele pentru care a folosit o anumita metoda de tratare a lemnului. Specialistii nostri va pot raspunde la orice intrebare pe aceasta tema, de fapt pe oricare subiect legat de constructia de case pe structura de lemn. Va asteptam sa ne contactati pentru a va impartasi din cunostintele noastre!

Proiectare constructii elaborare proiect tehnic

S.C. MULTIPROIECT S.R.L.

Constanta, Romania

Telefon: 0723.734.658

Email: contact@multiproiect.com

Ai o intrebare sau vrei sa stabilim o intalnire?

Doresti sa obtii o estimare gratuita a proiectului?

Transmite-ne mesajul tau prin formularul de mai jos!