STRUCTURI DE REZISTENTA DIN METAL

Subiectul structurilor de rezistenta metalica ramane unul arzator si extrem de dezbatut, cu argumente pro si contra, atunci cand ne referim la case pe structura metalica. In ultimii ani, la noi in tara a castigat destul de mult teren aceasta tehnologie de construire a unei case pe pamant.

Avantajele de necontestat ale caselor pe structura metalica sunt: timpul mic de executie, costul redus fata de alte metode si rezistenta in timp. Specialistii multiproeict.com va pot oferi oricand consultatie de specialitate in ceea ce priveste alegerea conform intentiilor dumneavoastra de investitie.
Anii de experienta care ne recomanda in domeniu ne determina sa va expunem si cateva aspecte la care sa fiti atenti atunci cand veti alege sa investiti intr-o constructie pe structura metalica.
Cand facem aceste afirmatii ne referim in primul rand la fundatia pe care se va cladi constructia. In momentul in care fundatia va fi turnata, aceasta trebuie sa respecte anumite standarde necesare constructiilor pe structura metalica. Apoi, un alt aspect important este ventilatia: trebuie luat in considerare faptul ca structura metalica necesita o atentie deosebita asupra acestei specialitati.

Cum alegem un model de casa pe structura metalica

Suntem constienti ca pretul reprezinta un aspect foarte important care face diferenta atunci cand clientii nostri aleg un model de casa pe structura metalica sau orice alt tip de casa. Insa, asa cum am precizat si anterior, trebuie sa fim constienti de tot ceea ce implica o astfel de constructie. Avand in vedere ca discutam de un tip de casa deosebit din punctul de vedere al structurii, trebuie sa ne asiguram ca respectivul model respecta intocmai anumite aspecte tehnice, precum puntile termice. In plus, e bine sa ne asiguram ca imbinarile sunt facute conform standardelor in vigoare. Specialistii nostri sunt gata la orice ora sa va ofere consultanta pe proiecte de structura metalica, iar echipele noastre de montaj sunt pregatite sa realizeze orice model de casa, conform proiectului predat de arhitect.

Ce se mai poate construi pe structura metalica

In afara de proiectele de case individuale despre care am amintit anterior, structura metalica este o solutie si pentru ridicarea halelor sau depozitelor. Indiferent de rezultatul final al constructiei, specialistii nostri va stau la dispozitie cu toate detaliile de care aveti nevoie pentru a lua orice decizie de investitie in cunostinta de cauza. Practic, in momentul in care ne veti investi cu increderea dumneavoastra, proiectul pe structura metalica pentru care ati optat va fi realizat mai intai digital si apoi implementat pas cu pas, cu precizie, de catre echipele de montaj. Nu ramane decat sa ne contactati pentru a beneficia de tot suportul nostru.

Proiectare constructii elaborare proiect tehnic

S.C. MULTIPROIECT S.R.L.

Constanta, Romania

Telefon: 0723.734.658

Email: contact@multiproiect.com

Ai o intrebare sau vrei sa stabilim o intalnire?

Doresti sa obtii o estimare gratuita a proiectului?

Transmite-ne mesajul tau prin formularul de mai jos!