SERVICII DE PROIECTARE CONSTRUCTII

SERVICII DE ARHITECTURA SI PROIECTARE COMPLETA DE CONSTRUCTII

Multiproiect este o firma ce ofera servicii complete de proiectare de constructii, de la conceptie pana la finalizarea completa a cladirii, incluzand toate fazele specifice de proiectare tehnica.

GAMA COMPLETA DE SERVICII: PROIECTARE (ARHITECTURA + STRUCTURA + INSTALATII) // STUDII SPECIALIZATE (EXPERTIZE TEHNICE, RIDICARI TOPOGRAFICE etc.) // AVIZARE

  • Locuinte unifamiliale (case, vile, locuinte de vacanta etc.)

  • Locuinte colective

  • Cladiri de birouri

  • Centre si cladiri publice, spatii comerciale

  • Hoteluri, pensiuni si alte functiuni turistice

  • Reabilitari si reconversii

  • Relevee

  • Expertize tehnice

  • Documentatii tip SF / DALI / PAC / PTH complete

  • Documentatii de prezentare 3D – animatii, 3d, prezentari

  • Asistenta tehnica pe santier si detalii de executie

  • Documentatii de arhitectura + structura + instalatii (proiectare)

 • Expertize tehnice constructii

 • Studii specializate: Audit energetic, Ridicari topografice, Studii geotehnice

ARCHITECTURA

Fiecare client si fiecare proiect are o poveste de spus. De la idei si vise ajungem la realitate prin arhitectura. Ne propunem sa sprijinim clientii, bazandu-ne pe avantajele cunoasterii cumulative de la diferite proiecte realizate si printr-o viziune cuprinzatoare ce aduce la suprafata potentialul ascuns in fiecare proiect de arhitectura.

DETALII

INGINERIE STRUCTURALA

Echipa noastra optimizeaza fiecare proiect de constructii prin calcule structurale, realizand modele analitice pentru determinarea comportarii structurale si a eforturilor necesare dimensionarii elementelor structurale ale constructiei.
Fluxurile de lucru din cadrul proiectarii sunt optimizate si folosim tehnologia BIM, pe mai multe platforme de lucru, pentru a ne corela cu toate programele specifice de proiectare de constructii ale colaboratorilor nostri.
Pentru a optimiza dispunerea si dimensiunile elementelor structurale si pentru a satisface cerintele beneficiarilor, ne implicam in proiectare inca din faza de concept.

Proiectam structuri din beton armat monolit, beton armat prefabricat, structuri din beton pretensionate, structuri metalice, structuri din lemn, structuri din lemn lamelar si solutii de consolidare ale structurilor existente.
Efectuam si urmarirea proiectelor in santier, pentru verificarea implementarii corecte a solutiilor din proiect.

DETALII

PROIECTARE INSTALATII

Un proiect reusit are la baza conceperea inteligenta si identificarea unor solutii tehnice optime, iar omogenitatea si cursivitatea fazelor unui proiect de costructii sunt dependente de detalii si corelatii, astfel ca noi venim cu solutii complete.
Avem solutii pentru cei interesati de proiectarea instalatiilor sanitare, termice, electrice (interioare si exterioare), de ventilatie si climatizare, de detectie, alarmare si semnalizare incendiu, de extindere a retelelor de apa si canalizare, de utilizare a gazelor naturale. Fiecare proiect de instalatii pe care il realizam va include memoriu tehnic, calcul iluminat, plan iluminat si prize, schema tabouri electrice, plan instalatie de forta, plan curenti slabi, antemasuratoare, calcul paratrasnet.

Echipa Multiproiect va identifica solutiile potrivite pentru fiecare proiect in parte, fie ca este vorba despre solutii care utilizeaza energie conventionala folosind centrale termice pe gaz sau combustibil lichid pentru incalzire, sau de instalatii ce au ca sursa de energie pompa de caldura, panouri solare termice, panouri fotovoltaice sau centrale termice cu combustibil biomasa sau biogaz.

DETALII

URBANISM

Elaboram si urmarim orice tip de documentatie de urbanism pentru investitii private:
Planuri urbanistice de detaliu;
Planuri urbanistice zonale.

DETALII

DOCUMENTATII PENTRU OBTINEREA AVIZELOR SI AUTORIZATIILOR

Asiguram intocmirea tuturor documentațiilor necesare autorizării unei investiții. In acest sens, detinem personal specializat in funcție de natura avizului. Fără a limita tipurile de avize, menționăm următoarele avize pe care le putem obține si documentațiile incluse:
Avizul Ministerului Culturii – Includem aici atât avize privind investiții in zone protejate, in aria de protecție a monumentelor istorice cat si intervenții pe monumente istorice indiferent de categorie. Sunt incluse studiile istorice si colaborarea cu personal atestat pentru intervenții pe monumente.
Avize si Expertize privind securitatea la incendiu – Prin experți colaboratori putem realiza scenarii detaliate privind securitatea la incendiu precum si expertize tehnice.
Avize privind circulația (Comisia Tehnica, Brigada Politie Rutiere, Administrația drumurilor) – Includem aici studii de trafic si semaforizare.
Avize de ala autoritatea aeronautica – Incluzând ridicări TOPO specifice pentru obținerea avizului.
Avize apele Romane – Documentații întocmite de personal autorizat
Descărcări arheologice – Aici este vorba de consultanta in vederea obținerii descărcărilor arheologice
Oricare alte avize specifice in vederea construirii
Documentații de autorizare:
Documentație tehnica pentru obținerea autorizației de construire
Documentație tehnica pentru modificarea autorizației de construire in timpul execuției
Documentație tehnica de reautorizare
Documentații tehnice pentru organizarea licitației pentru execuție (Faza Tender) – se întocmesc documentații suficient de detaliate pentru organizarea licitației, documentații care includ liste de cantități, devize estimative, caiete de sarcini etc.

DETALII

SERVICII DE ARHITECTURA CONSTANTA. INGINERIE STRUCTURALA. PROIECTARE INSTALATII. DOCUMENTATII AVIZE.