DOCUMENTATII PENTRU OBTINEAREA AVIZELOR SI AUTORIZATIILOR

Intocmim documentatii complete pentru obtinerea autorizatiei de construire (actul de autoritate al administratiei publice locale in baza caruia se pot executa lucrari de constructii si pe baza caruia se asigura aplicarea masurilor legale cu privire la amplasarea, proiectarea, executarea şi functionarea obiectivelor de investitii).
Intocmim si ne ocupam si de documentatiile pentru obtinerea avizele cerute prin Certificatul de urbanism, de catre administratia locala.

CONTACT

OBTINEREA AVIZULUI I.S.C.

Obtinerea unui aviz ISC (Inspectoratul de Stat in Constructii) este necesara in situatii diverse, de la constructii noi si pana la lucrari de modernizare sau alte tipuri de interventii realizate la constructii deja existente. Intreaga procedura trebuie realizata conform reglementarilor legale in vigoare, indiferent daca este vorba de constructii noi sau modificari ale celor deja existente.
Specialistii nostri va pot ajuta in obtinerea de avize ISC, intermediind si facilitand intregul proces, pentru a minimiza incurcaturile birocratice si pentru a face ca intregul plan de constructie sa se desfasoare conform calendarului stabilit.
Situatiile in care este necesara obtinerea unui aviz ISC sunt din cele mai diverse:
– se efectueaza lucrari de intretinere si consolidare asupra unei constructii, pentru a elimina neajunsurile cauzate de degradarea si uzura aparuta in timp;
– se realizeaza lucrari de refacere, datorate producerii unor degradari ce nu pot fi remediate prin lucrari de intretinere;
– sunt efectuate lucrari de modernizare care vizeaza extinderi de spatii datorate modificarilor cerintelor fata de constructii specifice sau functiuni ale acestora, etc.
La Multiproiect puteti beneficia de tot sprijinul necesar in obtinerea de avize ISC, dar si a intregii documentatii aferente lucrarilor ce vizeaza constructii noi sau lucrari de consolidare / mentenanta / refacere realizate asupra constructiilor deja existente.
In cel mai scurt timp posibil, cu ajutorul expertilor nostri, veti reusi sa obtineti toate avizele, acordurile si autorizatiile necesare, asigurandu-va in acest fel de bunul mers al tuturor proceselor ce vizeaza realizarea de constructii sau interventii asupra acestora.

Proiectare constructii constanta cladire inclinata