INGINERIE STRUCTURALA

Cu o gama larga de proiecte realizate in portofoliu, rezidentiale, publice sau de infrastructura, Multiproiect creeaza medii inovatoare si durabile, ca raspuns la cultura in schimbare rapida de astazi.
Desi proiectarea structurala este un subiect deosebit de complex, incercam sa optimizam fiecare proiect asftel incat sa asiguram un echilibru intre design si cost. Incercam in acelasi timp sa asiguram durabilitatea se siguranta care se impun in societatea moderna.

CONTACT

PROIECTARE STRUCTURALA ECONOMICA

Biroul nostru garanteaza ca fiecare proiect primeste o atentie directa si personala de specialistii firmei. La Multiproiect, ne mandrim cu relatiile de colaborare stranse cu clientii nostri, cu scopul de a crea proiecte cu un buget stabilit, dar cu un design deosebit care exprima nevoile si dorintele specifice ale clientilor.
Astfel realizam proiecte de structura pentru toate tipurile de cladiri, fie ele locuinte individuale, locuinte colective, cladiri de birouri sau cladiri industriale.
Avem ca si scop satisfacearea nevoilor clientilor nostri, dar si ale executantilor constructiilor proiectate, oferind detalierea completa a proiectelor, atat la nivel de cost, cat si din punct de vedere al detaliilor de executie.

Proiectare constructii constanta cladire inclinata
Proiectare constructii asistenta tehnica

Calitate

Inginerii nostri optimizeaza fiecare proiect prin calcule structurale complexe.

Proiectare constructii constanta cladire curba

Organizare

Avem capacitatea de a gestiona proiecte complexe, multidisciplinare.

Proiectare constructii asistenta tehnica

Dedicatie

Suntem dedicati succesului proiectului dumneavoastra si vom respecta termenele stabilite.