0723.734.658|contact@multiproiect.com
Acasa/Termeni si Conditii
Termeni si Conditii2018-10-27T08:07:03+02:00

Termeni si conditii de utilizare a site-ului multiproiect.com

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite de acest site web constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.Prezentele informari reprezinta indeplinirea obligatiilor de transparenta impuse de legislatia romana in vigoare.

1. Informatii despre site

1.1 Site-ul web multiproiect.com este detinut de MULTIPROIECT SRL, numar de inregistrare la Registrul Comertului J13/2353/2005, cod fiscal RO17785170, adresa email: contact@multiproiect.com numit pe parcursul acestor termeni si conditii multiproiect.com

1.2 multiproiect.com este site-ul web de prezentare online a serviciilor MULTIPROIECT SRL, ca si ale partenerilor sai.

1.3 Prezentele termeni si conditii contin dispozitii obligatorii pentru orice utilizator inregistrat sau neinregistrat in site-ul multiproiect.com. Acest contract se completeaza cu dispozitiile Politicii de confidentialitate. Pentru cumpararea de servicii prezentate pe site-ul multiproiect.com, este posibil sa fie nevoie semnarea unor contracte suplimentare, in unele cazuri direct cu Partenerii Multiproiect SRL.
1.4 Oferta noastra cu privire la produse si servicii, ca si pretul acestora, are un rol informativ si poate fi modificata oricand de Multiproiect SRL.

2. Proprietatea Intelectuala

2.1 Continutul si design-ul multiproiect.com, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea multiproiect.com si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Site-ul multiproiect.com contine informatii si imagini puse la dispozitie de catre partenerii sai. In cazul informatiilor si continutului postat de aceste terte parti pe site-ul multiproiect.com, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.

2.2 Puteti copia si printa continutul multiproiect.com doar pentru folosinta dvs. personala.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea multiproiect.com:
a. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei;
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
c. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al multiproiect.com asupra continutului.
Este interzisa orice utilizare a continutului multiproiect.com in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: 
contact@multiproiect.com

2.3. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul multiproiect.com incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la contact@multiproiect.com cu drepturile incalcate pentru a permite administratorilor multiproiect.com sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform legii 365/2002 privind comertul electronic.

2.4. multiproiect.com ofera publicului, prin intermediul site-ului sau accesul la informatii de si/sau servicii puse la dispozitie de producatori sau furnizori din domeniu, parteneri ai multiproiect.com. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor si/sau serviciilor furnizate.

3. Suspendarea accesului
multiproiect.com poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale site-ului
multiproiect.com isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, multiproiect.com isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Informatiile puse la dispozitie de dvs.

5
.1. Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. sau compania dvs. catre multiproiect.com va fi folosita doar in concordanta cu prezentele termeni si conditiidaca doriti sa cumparati serviciile oferite. Sunteti singurul responsabil cu privire la prezentarea informatiilor intr-un mod corect si complet, ca si cu pastrerea acuratetii informatiilor in cadrul multiproiect.com.

5.2. multiproiect.com este un site web online de prezentare de servicii si, ca atare, sunteti singurul responsabil cu privire la datele personale dezvaluite de dvs. Limitele in care multiproiect.com proceseaza date cu caracter personal este explicat in cadrul Politicii de confidentialitate.

6. Platformele de comunicare

6
.1. multiproiect.com va poate pune la dispozitie platforme de comunicatie care permit publicarea de anunturi de solicitare a serviciilor unor furnizori, ca si posibilitatea de a ne contacta prin intermediul site-ului. Toate informatiile puse la dispozitie de dvs prin platformele noastre de comunicatie vor fi considerate informatii publice si le vom putea folosi ca atare. Sunteti de acord ca, indiferent de circumstante, atat multiproiect.com cat si colaboratorii sai nu vor putea fi facuti raspunzatori pentru informatiile trimise sau omise si ca sunteti responsabil pentru continutul postat.

6.2. multiproiect.com isi rezerva dreptul de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera ilegale, discriminatorii, daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

6.3. Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje si anunturi prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de multiproiect.com este supusa urmatoarelor limitari:
– Nu puteti publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii multiproiect.com, nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de multiproiect.com sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie;
– Nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea „confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu;
– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert;
– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea multiproiect.com sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software);
– Nu puteti publica, transmite sau face referire la nici un fel de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane.

7. Garantii si Exonerarea de raspundere

7.1. Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicare, sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi multiproiect.com pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la punctul 7.3. Prin prezentul document intelegeti si acceptati faptul ca firma noastra va transmite datele dumenavoastra catre organele de ancheta, in cazul in care, ca urmare a publicarii unui mesaj, se porneste o investigatie penala sau se intenteaza o actiune judecatoreasca.

7.2. Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii mesajelor publicate in site, multiproiect.com nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. Multiproiect.com nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site.

7.3. multiproiect.com nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.
7.4. Sunteti de acord sa exonerati de raspundere multiproiect.com pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentelor Termeni si Conditii.

8. Forta Majora

multiproiect.com, parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa multiproiect.com. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la multiproiect.com, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele multiproiect.com, erorile de operare, greva etc.

9. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

9.1. Anumite parti ale continutului publicat pe multiproiect.com pot sa fie furnizate de terte persoane cu care site-ul are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului multiproiect.com pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. multiproiect.com nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, multiproiect.com nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

9.2. multiproiect.com nu trimite comunicari comerciale nesolicitate, in confirmitate cu legislatia romana in vigoare. Multiproiect.com isi rezerva dreptul de a trimite mesaje comerciale referitoare la activitatile sale si ale partenerilor sai catre adresele de e-mail cu care v-ati inscris pentru a avea acces la serviciile oferite sau la newsletterul multiproiect.com. Aceste vor fi identificate in mod clar ca provenind de la multiproiect.com si vor avea posibilitate de desubscriere gratuita.

10. Modificarea termenilor

10.1 Multiproiect.com isi rezerva dreptul sa schimbe termenii si conditiile fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, multiproiect.com va va notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al platformei si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

10.2. De asemenea, cumpararea de servicii puse la dispozitie de multiproiect.com pot face obiectul unor termeni suplimentari, care va vor fi comunicati in cazul fiecarui astfel de serviciu, putand fi trimise inainte de folosirea serviciului.

10.3 Prezentele termeni si conditii se completeaza cu informatiile referitoare la procesarea datelor cu caracter personal ce poti fi accesate in Politica de confidentialitate.

11. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi solutionat pe cale amiabila, iar in cazul in care solutionarea amiabila nu este posibila va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru. In conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul multiproiect.com.

Aceasta varianta a Termenilor si Conditiilor multiproiect.com este stocata la adresa https://www.multiproiect.com/termeni-utilizare

Platforma www.multiproiect.com, este proprietatea Multiproiect S.R.L.

Go to Top